Dutch Mushroom Projects (DMP) - is specialist in de ontwikkeling en realisering van hightech champignonkwekerijen en op dit gebied een van de mondiale marktleiders.

Over Dutch Mushroom Projects

Dutch Mushroom Projects (DMP) is specialist in de ontwikkeling en realisering van hightech champignonkwekerijen en op dit gebied een van de mondiale marktleiders. Het kweken van champignons is een wereldwijde groeimarkt en de vraag naar champignonkwekerijen stijgt. In grote delen van Azië vormen champignons een belangrijk deel van de dagelijkse voeding. Het aandeel gekweekte champignons is daar echter nog klein, maar heeft een groot groeipotentieel. Bovendien zal het belang van kweekchampignons voor de oplossing van het wereldvoedselprobleem met de nadering van 2050 alleen maar toenemen, omdat champignons een geweldige bron van proteïne zijn.

Onze aanpak

DMP was een van de kleinere dochters van de Dalsem Groep, een onderneming die zich richt op de ontwikkeling en leveren van complete glastuinbouwprojecten in alle delen van de wereld. Onder de vleugels van de Dalsem Groep heeft DMP sinds 1987 altijd relatief onafhankelijk geopereerd. Nu met Strong Root Capital als nieuwe eigenaar en een nieuwe CEO, is er voor DMP extra ruimte en ondersteuning voor groei zodat de positie als een van de marktleiders verder uitgebouwd kan worden. Waar mogelijk blijven de Dalsem Groep en DMP ook in de toekomst samenwerken.

Terug naar portfolio